Trenger du elektriker i Stavanger?

Ta testen nedenfor og få 100 kroner i avslag på timeprisen!

Du kan også ringe oss på 51 85 82 00 eller e-post: post@solland.no

Ditt ansvar!

Du står selv ansvarlig for at det elektriske anlegget i boligen din er i forskriftsmessig stand. Det er derfor viktig at du benytter en godkjent elektroinstallatør når det skal gjøres endringer. Noen endringer kan du selvsagt gjøre selv, men når er det best å bruke en elektriker?

Jeg har for dårlig belysning

Belysningen min kunne vært noe bedre eller mer moderne og økonomisparende. Jeg ønsker meg spotter i taket. Det hadde vært kjekt med en dimmer på taklampene. Vil gjerne ha lys på koffet et og i uteboden. Ønsker å bytte til LED-lamper. Skulle hatt en foto-celle som skrur på og av utelyset automatisk. Det hadde vært topp om taklyset i garasjen skrur seg på når jeg kjører inn bilen.


Jeg har problemer med ovner og varmestyring.

Ovnene mine er gamle og dårlige. Jeg kunne tenke meg ovner som har et bra design. Styringen er dårlig og lite økonomisk, og det hadde vært kjekt med tidsstyring. Skulle ønske jeg kunne ha det snø- og isfritt i oppkjørselen om vinteren.


Jeg har problemer med at sikringer eller jordfeilbryter ryker.

Noen av sikringene i sikringsskapet er varme. Jeg har bare en jordfeilbryter på anlegget mitt. Jeg har skru-sikringer eller gamle automatsikringer. Kursoversikten stemmer ikke lenger.


Jeg har dårlig eller fuktig luft på våtrom eller WC.

Det dugger på vinduet på vaskerommet og på badet. Det er dårlig avtrekk på toalettet. Jeg har dårlig styring på avtrekksviften og skulle gjerne hatt en vifte som starter av seg selv.


Jeg kunne godt tenkt meg en ekstra stikkontakt.

Stikkontaktene mine er dårlig plassert. Det er ingen ledige uttak når jeg skal plugge i støvsugeren eller mobilladeren. Det hadde vært kjekt med en stikkontakt på terrassen.


Jeg har problemer med ringeanlegget/porttelefonen.

Det er dårlig lyd og det er ikke alltid at anlegget virker. Ringeknappen på utsiden er treig.


Ledninger henger og blør.

Jeg har ledninger som ikke er festet skikkelig.


Jeg trenger flere datauttak og TV-uttak.

Jeg får mye høyere og mer stabil datahastighet med kablet nettverk, og skulle hatt et datauttak bak godstolen, på kjøkkenet eller på kontoret. Det hadde vært kjekt med TV på soverommet eller på kjøkkenet.


Brannalarmen virker ikke skikkelig.

Røykvarslerne er ikke koplet sammen. Anlegget hyler ikke i hele huset ved brannalarm. Detektorene begynner å bli gamle og dårlige, og bør skiftes ut. Dette er er et sikkerhetsprodukt og må til en hver tid være i orden. Tenk om det blir brann en natt og anlegget ikke fungerer.


Jeg betaler mye hver måned for tyverialarmen min.

Kunne godt tenke med en alarm som jeg eier selv og som jeg kan bli varslet direkte på mobilen. Da kan jeg selv velge hvem som skal varsles når alarmen går.

Våre fagfelt

Solland Elektro AS har lang erfaring og kompetanse innen følgende fagfelt:

Elektroinstallasjon – Belysning – Varme – Styringgsystemer – Automatikk – Tavlebygging – SD-anlegg Motorer – Smarthus – Kjørebommer mm. Tele/Data spredenett – Brannalarm – Tyverialarm – Nødlysanlegg – Adgangskontroll Kameraovervåking (ITV) – Telefonsystemer – Nettverkselektronikk – Fiberoptikk Talevarsling - Alarmoverføring – GSM varsling – GSM styring – Antenneanlegg Callinganlegg – Kø-systemer – Høyttaleranlegg – AV-systemer SmartBoard interaktive tavler mm.