Solland Elektro AS kan bli din elektriker i Stavanger. Vi utfører oppdrag både for bedriftsmarked og privatkunder i hele regionen. Med bred fagkompetanse og fagutdannet personell utfører vi alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner samt rehabilitering og service/vedlikeholdsarbeid. Vi er medlem av bransjeorganisasjonen NELFO og elektrokjeden El-proffen. I tillegg er vi, gjennom Opplæringskontoret for elektrofag Rogaland, godkjent opplæringsbedrift som fører frem til fagbrev for elektriker og telekommunikasjonsmontør.
Vi kan tilby følgende produkter og tjenester:

 

Elektroinstallasjon:

– Elektrisk installasjon i bolig / næring
– Belysning
– Varme
– xComfort styringssystem
– Snøsmelteanlegg
– Nødlysanlegg
– Internkontroll
– El. kontrollen for privatmarkedet
– UPS løsninger
– Motorstyringer / frekvensomformere
– SD-anlegg (Sentral Driftskontroll)
– El. tavler
– Sikringsskap bolig
– Energimerking / Enøk
– Dali / KNX
– Lynvernanlegg
– FastElektriker

Svakstrøm:

– Tele / Data
– Brannalarmanlegg
– Tåkesikring
– Tyverialarm / sikringsanlegg
– Adganskontroll
– Kameraovervåking (ITV)
– Årlig kontroll og vedlikehold
– Fiberoptikk
– Porttelefonsystemer
– Telefon- og calling sentraler
– Altibox fra Lyse
– Antenneanlegg
– Alarmoverføring
– GSM-varsling / GSM-styring
– Trygghetsalarmer
– Trådløse styringssystemer
– SmartBoard (Interaktive tavler)

 

Vi har elektrikere og saksbehandlere som er godkjent iht. BVN (Byggebransjens Våtroms Norm), og har bred erfaring innenfor elektroinstallasjon i bad.

Solland Elektro AS er registrert elektroinstallatør (med sentral godkjenning for brann og nødlys i tiltakslasse 2). Vi er også autorisert Teleinstallatørautorisasjon (TIA) og Ekomnettautorisasjon (ENA). Med alle nødvendige autorisasjoner står Solland Elektro for skikkelig håndverk med fokus på kvalitet og trygghet.

Vi var først i Rogaland som NELFO sertifisert fiberinstallatør, og installerer blant annet et av verdens raskeste bredbånd til forbrukermarkedet i Stavangerregionen. –  I samarbeid med Lyse.

Solland Elektro AS er KNX-Partner, og har serviceteknikere som har gjennomgått sertifiseringskurs i KNX styringssystemer.

Vi har et tverrfaglig samarbeid med byggmester, rørlegger og ventilasjonsentreprenør. Hos oss får du komplette løsninger. Vi tilbyr alt fra enkle løsninger til store avanserte styringssystemer.
.

Miljørapport 2021