Send oss en forespørsel

Alarm & sikkerhet

Alarm & sikkerhet

Solland har egen svakstrømsavdeling som primært driver med alarm- og sikkerhet, og har i en årrekke utført installasjon, service og vedlikehold for både private, næring og kommuner.

Brannalarm:
Vi leverer komplette brannalarmanlegg. Fra små enkle sentraler og røykvarslere til store nettverksbaserte brannalarmsentraler med PC-basert toppsystem.

Tyverialarm:
Trenger du en enkel boligalarm eller et større tyverialarmanlegg for næring, kan vi tilby alt fra enkle systemer til store sikkerhetssystemer med integrert adgangskontroll.
Vi har samarbeid med Addsecure som er Norges største leverandør innen sikker alarmoverføring, som overfører alarmer til vaktselskap og til driftspersonell på en trygg måte.

Kameraovervåking:
Også innenfor kameraovervåking (ITV) har vi alt fra enkle systemer med ett kamera og lagringsenhet/monitor, til større systemer. Både som kommuniserer via koaksialkabel og via IP.

Porttelefonsystem:
I Stavanger-regionen har vi de siste året installert ca. 30 stk. porttelefonanlegg til store og små boligkompleks, blokker og bedrifter. Både rene audio-anlegg og anlegg med video. Vi har systemer som er ypperlige for utskifting av gamle anlegg, hvor det er ønskelig å benytte eksisterende kabling. De fleste systemene vi har levert har dørtablå med 1 trykknapp pr. leilighet, men vi har også digitale tablå med display som man kun trenger å slå inn leilighetsnummeret.

Årlig kontroll og vedlikehold:
Det er krav til årlig kontroll og vedlikehold av brannalarm- og nødlysanlegg.
Vi har de siste årene utført årlig kontroll på over 300 bygg i Stavanger, Sola og Randaberg.
Det blir under kontrollen fylt ut et kontrollskjema som viser status på anlgget og påpeke evt. feil. Solland vil komme med prisoverslag på evt. utbedringsarbeider.
Be om en serviceavtale, så vil du få fast pris på det årlige vedlikeholdet, samt en redusert timepris på utbedring.

 

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig sikkerhetsprat.
Vi tilpasser systemene etter kundens ønske og behov.