Send oss en forespørsel

Betalingsutsettelse

Hos Solland Elektro kan du få betalingsutsettelse eller dele opp betalingen.

Solland Elektro AS har samarbeid med Svea Finans NUF, hvor du kan tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Delbetaling er et fleksibelt alternativ for deg som vil ha god kontroll over dine innkjøp og samtidig være sikker på å kunne kjøpe det du behøver. Det finnes flere forskjellige betalingsalternativ å velge mellom, og du kan når som helst under delbetalingstiden velge å nedbetale hele restgjelden i en betaling.

Søknad om delbetaling skjer i kassen i forbindelse med at du oppgir fødselsnummer og den delbetalingsplanen som passer deg best. Deretter gjøres en kredittsjekk og du får direkte beskjed om søknaden ble godkjent. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er registrert i folkeregisteret i Norge, samt at du er over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

 

Dersom du ønsker å benytte deg av betalingsutsettelse, gjennomfører du registrering via linken nedenfor. Solland Elektro får da automatisk bekreftelse på at du har lagt inn avtale med Svea Finans. Vi vil deretter kontakte deg for opprettelse av ordre og nærmere avtale om jobben som skal gjøres. Du vil ikke få faktura fra Svea Finans før etter at arbeidet er ferdig utført.

 

Søk om delbetaling her!

Se søknaden din her!

Betalings- utsettelse

Betalings- utsettelse

Kostnaden for å etablere en betalingsutsettelse i 6 mnd. er kun kr. 299,-. Om ønskelig kan det etter 6 mnd. avtales en nedbetaling for en periode på inntil 24 mnd.