Send oss en forespørsel

Kjølemontør – avd. Stavanger

Solland-Gruppen er et landsdekkende konsern etablert i 1965, og omsetter årlig for over 150 millioner NOK. Med 100 høyt kvalifiserte medarbeidere påtar vi oss alle former for tekniske entrepriser samt forvaltning, drift og vedlikehold av tekniske anlegg. Konsernet innehar lang erfaring innen ventilasjon og elektroinstallasjon, hovedkontoret ligger i Stavanger.

 

Oppdragsmengden er økende, og vi skal nå styrke Stavangeravdelingen med en kjølemontør.

Den rette kandidat vil være sentral i oppbygging av vår kjøleavdeling med nysalg, installasjon og service på eksisterende anlegg. Arbeidsoppgaver vil være kundebesøk, servicearbeid på anlegg med kjøling/ ventilasjon / automatikk, innregulering, igangkjøring og klargjøring systemer. Du har bakgrunn fra tilsvarende installasjon- og servicearbeid og du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Stillingen er sentral i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du er teknisk kyndig, motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr en viktig og sentral stilling i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer om stillingen tar du kontakt med:
Daglig leder Tom Fjeldstad, tlf. 91557028, mail; tbfjeldstad@solland.no

Søknad sendes snarest til tbfjeldstad@solland.no Mrk. Søknad og stilling.

 

Vi søker også etter servicetekniker ventilasjon/kjøling/automatikk. Se annonsen her.

Kontakt

Kontakt

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med daglig leder, Tom Fjeldstad:

Mail: tbfjeldstad@solland.no
Tlf.: 91557028