Til hovedinnhold

Alarm & sikkerhet

Solland Elektro er en solid og erfaren leverandør av sikkerhetssystemer til næringsbygg, hoteller og borettslag. Vi skreddersyr alle løsningene ut ifra kundenes behov og benytter de produktene vi mener er best til hvert prosjekt.

Innenfor sikkerhet så snakker vi om brannvarsling- og nødlysanlegg, tyverialarm, kameraovervåkning og porttelefonsystemer. Ta kontakt med oss for å finne gode løsninger.

Brannalarm:

Vi leverer komplette brannalarmanlegg. Fra små enkle sentraler og røykvarslere til store nettverksbaserte brannalarmsentraler med PC-basert toppsystem.

Tyverialarm:

Trenger du en enkel boligalarm eller et større tyverialarmanlegg for næring, kan vi tilby alt fra enkle systemer til store sikkerhetssystemer med integrert adgangskontroll.
Vi har samarbeid med Addsecure som er Norges største leverandør innen sikker alarmoverføring, som overfører alarmer til vaktselskap og til driftspersonell på en trygg måte.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Kontakt oss

Kameraovervåking:

Også innenfor kameraovervåking (ITV) har vi alt fra enkle systemer med ett kamera og lagringsenhet/monitor, til større systemer. Både som kommuniserer via koaksialkabel og via IP.

Porttelefonsystem:

I Stavanger-regionen har vi de siste året installert ca. 30 stk. porttelefonanlegg til store og små boligkompleks, blokker og bedrifter. Både rene audio-anlegg og anlegg med video. Vi har systemer som er ypperlige for utskifting av gamle anlegg, hvor det er ønskelig å benytte eksisterende kabling. De fleste systemene vi har levert har dørtablå med 1 trykknapp pr. leilighet, men vi har også digitale tablå med display som man kun trenger å slå inn leilighetsnummeret.